Bevægelse på Tværs

Bevægelse i skolen

Bevægelse på Tværs er at samarbejde mellem Dansk Skoleidræt og Nordea-fonden, hvor der er mulighed for at mødes og inspirere hinanden i arbejdet med mere bevægelse i skoledagen på tværs af fagligheder og kommuner.

Netværksmøder og konference
 • Netværksmøder

  I marts 2017 bliver der afholdt fire regionale netværksmøder. Her er konsulenter fra skole-, kultur og fritid- samt sundhedsforvaltningerne landets 98 kommuner, samt skolens øvrige interessenter inviteret til at deltage i en netværksdag. Tilmeld dig møderne møderne her

  Netværksmøder 2017
 • Magasin

  På baggrund af konferencen i 2016 og arbejdet ude i kommunerne med den åbne skole, har vi samlet en masse viden og erfaringer i vores magasin DEN ÅBNE SKOLE I BEVÆGELSE. Sæt allerede nu kryds i kalenderen: D. 13. september 2017 bliver der afholdt landsdækkende konference i Nyborg.

  Læs magasinet her
 • Nyhedsbrev

  Vil vide mere om, hvad vi laver i Dansk Skoleidræt og holde dig opdateret omkring bevægelse i skolen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

  Nyhedsbrev

Få inspiration til arbejdet med at hjælpe skolerne til mere bevægelse

Skolereformens tiltag med daglig bevægelse er en gave, men også en udfordring der kræver nye måder at tænke fysisk aktivitet på - ikke mindst i kommunerne. Projektet Bevægelse på Tværs er en inspirator for kommunerne i processen med at fremme bevægelse i og uden for skolen.

Bevægelse på Tværs består af en række netværksmøder med inspiration, viden- og erfaringsdeling på dagsordenen. Møderne afholdes af Dansk Skoleidræt med støtte fra Nordea-fonden og i samarbejde med forskellige kommuner i  regionerne.

Netværksmøderne afholdes hvert år i marts måned, mens der arrangeres og afholdes en landsdækkende konference i september. Den seneste konference blev afholdt i september 2016, hvor en stor del af dagen handlede om arbejdet med den åbne skole. 

En af oplægsholderne var Søren Østergaard, der er centerleder på Center for Ungdomsstudier. Han præsenterede resultater fra en ny stor undersøgelse om den åbne skole. Hør mere i videoen herunder.

Få et hurtigt indblik i Bevægelse på Tværs i folderen herunder eller download den her.

 

Relaterede projekter